Εταιρεια

H Kastro Ομόρρυθμη έχει την έδρα της στο Ηράκλειο, Κρήτης

Κάστρο – Η ιστορία μας

Η εταιρεια KASTROJAM LIMITED LTD ασκεί την παραγωγική της δραστηριότητα στη μονάδα της στο Ηράκλειο Κρήτης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην παραγωγή, μεταποίηση και εμπορία μαρμελάδας και παρεμφερή προιόντων. Η εξειδίκευση στα προιόντα μεταποίησης, καθώς και η δυνατότητα απόδοσης ποσοτήτων στις αγορές εξαγωγών και HORECA, έδωσε στην εταιρεία το δικαίωμα να βάζει χρόνο με τον χρόνο έναν στόχο παραπάνω στην ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της καθώς και στην ανάπτυξη της ως εμπορικό μέγεθος. Έχοντας ως βασικό παράγοντα τις μακροχρόνιες συνεργασίες με προμηθευτές και με ανθρώπινο δυναμικό, η εταιρεία στοχεύει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Κάστρο – Η Φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία της εταιρείας είναι να αναζητούμε τις τάσεις της αγοράς και να προμηθεύουμε τους πελάτες μας με υψηλής ποιότητας ανταγωνιστικά προιόντα, έχοντας ως σύμμαχο μας τις πλούσιες και αγνές πρώτες ύλες φρούτων της Κρήτης και της υπόλοιπης Ελλάδας. Στόχος μας η συνεχής εξέλιξη των προιόντων μας καθώς και η δημιουργία και ανάπτυξη νέων καινοτόμων ιδεών βασισμένων στις ανάγκες των αγορών,στην μεσογειακη διατροφη,καθως και στην φαντασία και ιδιοσυγκρασία του τόπου μας.

spa-sun-screen

Κάστρο – Συνεργασιες

Η εταιρεία απευθύνεται στις αγορές χονδρικής , εξαγωγών , HORECA , RETAIL, και προωθεί τα προιόντα της, μέσω αντιπροσώπων – συνεργατών. Σημαντικός ρόλος στην σταδιοδρομία της εταιρείας μας είναι οι σχέσεις εμπιστοσύνης και εχεμύθιας που έχουμε αναπτύξει τα 10 χρόνια λειτουργίας μας με τους προμηθευτές και πελάτες μας, με απώτερο σκοπό τα οικονομικά και ποιοτικά οφέλη όλων των πλευρών . Η Kastrojam αριθμεί αρκετές συνεργασίες Private label σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς στόχος της εταιρείας είναι οι υγιείς συνεργασίες σε προιόντα και υπηρεσίες. Παρέχει μέσω FOB, CIF, EX WORK τα προιόντα της σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Η εταιρεία μας εξυπηρετεί εδώ και πολλά χρόνια recipes on demand σε αρκετές συνεργασίες της στην Ελλαδα και το εξωτερικό με κυριότερο γνώμονα την εχεμύθεια και εμπιστοσυνη προς τον πελάτη .

Πολιτική Ασφαλείας Τροφίμων

Γιατί ξεχωρίζουμε από τον ανταγωνισμό μας

Όραμα και πολιτική μας

Ακρογωνιαίος λίθος του οράματος μας είναι η παρασκευή και διάθεση προϊόντων απαλλαγμένων από οποιουσδήποτε κινδύνους επιβλαβών για την υγεία του καταναλωτή. Πολιτική μας είναι να μην θέτουμε σε κίνδυνο το όνομα της εταιρείας και την εμπιστοσύνη των πελατών μας, αφήνοντας τα θέματα της υγιεινής των τροφίμων στην τύχη. Προς αυτόν το σκοπό η εταιρεία μας αποφάσισε την ανάπτυξη και εφαρμογή ενός μοντέλου ασφάλειας. Το πεδίο εφαρμογής του συστήματος ασφάλειας των τροφίμων, περιλαμβάνει την παραγωγή, συσκευασία και διάθεση γλυκών κουταλιού, κρέμες ζαχαροπλαστικής, πραλίνων, σιροπιών παγωτού και μαρμελάδων.

Ασφάλεια τροφίμων

Η διεύθυνση της εταιρείας διασφαλίζει ότι η Πολιτική Ασφάλειας Τροφίμων ανταποκρίνεται και είναι σύμφωνη με τους στόχους της εταιρείας, καθώς και με τις απαιτήσεις σε θέματα ασφάλειας των τροφίμων των πελατών, της νομοθεσίας, των αρμόδιων κρατικών φορέων και των διεθνώς αποδεκτών αρχών βασικής υγιεινής. Η εταιρεία ελέγχει και αναβαθμίζει την κτιριακή υποδομή της, τον εξοπλισμό της, μηχανήματα παραγωγής, εργαλεία και μεθόδους. Μεγάλη σημασία δίνεται στην αναβάθμιση του προσωπικού της εταιρείας σε θέματα υγιεινής και παραγωγής, καθώς και σε καταλληλότητα-προσόντα-γνώσεις συνεχή παρακολούθηση του συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2005.

Δέσμευση

Η διεύθυνση της εταιρείας δεσμεύεται οτι η παρούσα Πολιτική Ασφαλείας Τροφίμων είναι κατανοητή, εφαρμόζεται και τηρείται σε όλα τα επίπεδα οργάνωσης της εταιρείας.
cert3certcer2-png